fbpx

POUZDANOST. MOTIVACIJA. INOVACIJA. IZVRSNOST.

Mi nismo još jedna agencija za posredovanje u prometu nekretnina. Zadovoljstvo klijenata je ispred svega što radimo, ono dolazi prvo. Ono čemu težimo je pružanje najbolje usluge i pretvaranje Vaših snova u stvarnost. Predanost, posvećenost i stručnost su vrijednosti kojima se vodimo. Naš tim čine strastveni profesionalci koji žive i dišu posao koji rade.

Naša vizija

Naša vizija je biti vodeća agencija za nekretnine u Hrvatskoj. Težimo biti prepoznati po predanosti izvrsnosti i sposobnosti da premašimo očekivanja naših klijenata. Cilj nam je biti pouzdani savjetnici klijentima i podići ljestvicu za standard usluga na tržištu nekretnina. Neprestano se usavršavamo i prilagođavamo tržištu koje se konstantno mijenja, kako bismo osigurali najvišu razinu usluge.

Naša misija

Naša misija je biti Vaš prvi izbor. Pružiti Vam izvanrednu uslugu i stručno vođenje kroz složene kupoprodajne procese. U Regentu čvrsto vjerujemo da možemo napraviti promjene u načinu na koji tržište nekretnina u Hrvatskoj funkcionira, i postaviti nove standarde koje će drugi slijediti. Upravo zato predani smo izgradnji i njegovanju dugoročnih odnosa s našim klijentima temeljenih na povjerenju, stručnosti i transparentnosti poslovanja.

USLUGE

Ponosimo se specifičnim vještinama: iskustvom u međunarodnoj prodaji te ponudom posebnih i rijetkih nekretnina na tržištu. Naš multidisciplinaran raspon znanja i vještina koje posjedujemo kao tim, omogućava nam da Vam pružimo uslugu koja se zasniva na načelima izvrsnosti poslovanja razvijenog zapadnog tržišta i potpunu profesionalnu podršku pri odabiru, pregovaranju i kupnji nekretnine.

ZAŠTO SMO NAJBOLJI PARTNER ZA VAS?

VRHUNSKE NEKRETNINE

Imamo pristup nekretninama koje se rijetko pojavljuju na tržištu, kao i onima koje nisu na prodaju dok se ne pojavi pravi kupac. Kontaktirajte nas i pronaći ćemo za Vas nekretninu kakvu tražite.

PERSONALIZIRANO SAVJETOVANJE

Nudimo nepristrane i pouzdane savjete temeljene na detaljnoj analizi tržišta, te stručne savjete o trenutnim trendovima na tržištu i cijenama nekretnina.

PROCJENA VRIJEDNOSTI NEKRETNINE

Procjena tržišne vrijednosti Vaše nekretnine ključna je za bolje pozicioniranje na tržištu. Naši agenti posjeduju idealnu kombinaciju stručnosti i poznavanja tržišta te će Vam pomoći odrediti optimalnu cijenu kako biste što brže i za najbolju cijenu prodali svoju nekretninu.

PRAVNE USLUGE

Nudimo usluge dubinskog skeniranja nekretnine kojom otkrivamo i otklanjamo potencijalne rizike tijekom kupoprodaje. Našim klijentima pružamo pravnu sigurnost u poslovanju nekretninama prilikom prodaje, kupnje ili najma nekretnina.

FINANCIJSKO SAVJETOVANJE

Naši agenti posjeduju jedinstvenu kombinaciju iskustva i znanja kako u prodaji nekretnina, tako i u financijama i bankarstvu. S obzirom na to, naši klijenti mogu računati na dodatnu sigurnost tijekom procesa kupnje i financiranja.

MARKETING

Naše marketinške strategije pažljivo su skrojene za postizanje najučinkovitijih prodajnih rezultata. Najbolje fotografije, kampanje na društvenim mrežama, online i offline oglašavanje, medijski plasmani – sve kako biste nekretninu s povjerenjem mogli prepustiti nama.

NAŠA STRAST JE VRHUNSKA USLUGA.
KOJA JE VAŠA?

Compare listings

Compare

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER