fbpx

Hvar, “Maslina Resort” – Ville unutar ekskluzivnog resorta

Splitsko-dalmatinska, Hvar, Hvar

Opis nekretnine

Maslina Resort je resort jedinstven na našim prostorima koji se iz privatnog obiteljskog imanja razvio u potpisani hotel. Inspiriran jedinstvenim i originalnim značajkama, a sve kako bi zadovoljio zahtjeve gostiju koji cijene luksuz. Maslina Resort je potpuno uslužni, butik hotel s pet zvjezdica, smješten uz obalu netaknute prirode s pogledom na slikovitu uvalu Maslinica na otoku Hvaru, Hrvatska.

Maslina Resort uspješno je dovršen u kolovozu 2020. godine kada je Resort otvorio svoja vrata svojim prvim gostima. Pet zvjezdani resort ima kapacitet od 53 ključa: kombinacija soba i apartmana, tri luksuzne vile te opsežne kvalitetne sadržaje poput spa centra Pharomatiq, plažnog bara A•Bay, dječje igraonice, organskog vrta i plažnog područja. U sklopu ugostiteljskih sadržaja su glavni restoran, bar, vinska galerija i plažni bar/restoran.

Maslina Resort pokreće svoju filozofiju Mindful Luxury – alkemiju između osobne i profesionalne usluge, predivne lokacije, iskrenog poštovanja prema okolišu te dizajna interijera koji je prijateljski prema obitelji, ali i suvremen i chic. Mindful Luxury obećava poštovanje visokokvalitetnog gostoprimstva potaknutog bogatim kulturnim i prirodnim nasljeđem otoka Hvara.

Maslina je integrirani wellness resort koji pruža prostor gostima da osjete, razmišljaju i poboljšaju svoje cjelokupno blagostanje kroz povezanost sa sobom, međusobno i s prirodom. Namjeravamo pozitivno utjecati na ljude i mjesta s kojima komuniciramo kako bismo ostavili naslijeđe budućim generacijama.

Maslina Resort smatra se jednim od najekskluzivnijih ulaganja u hrvatsku hotelsku industriju danas, razvijen u skladu s najvišim međunarodnim standardima, što ga čini jednim od najluksuznijih objekata na hrvatskoj obali. Pokrenut stalnim priznanjima svojih klijenata i pohvalama lokalne zajednice i partnera u ugostiteljstvu, osnivači su odlučili nastaviti svoju ljubavnu priču u uvali Maslinica s privatnim vilama, rezidencijama i pratećim sadržajima pod brendom Maslina Resort, pružajući klijentima najviše standarde na već stečenim zemljišnim parcelama.

Sve prostrane sobe i apartmani Resorta ” Masline” uživaju u prekrasnom pogledu na more, potpunoj privatnosti i apsolutnoj udobnosti. Svaki detalj je autentičan prema elementima koji čine otok Hvar jedinstvenim, usklađujući mediteransku jednostavnost i francuske umjetničke stilove s prirodnim materijalima. Vile su besprijekorno smještene uz obalu mora, gdje možete uživati u beskrajnom pogledu na more iz svih soba. Prostrani unutarnji i vanjski životni prostori, privatni grijani beskonačni bazeni i bujne vrtove dovode Jadransko more na vaš prag.

Podupirući filozofiju Maslina Resorta o ”svjesnom luksuzu”, kulinarski fokus Restorana zagovara UNESCO-om zaštićenu mediteransku prehranu s suvremenim prizvukom. Kuhinja poštuje lokalne sastojke dok su proizvođači pažljivo odabrani zbog njihove kvalitete, poštivanja okoliša te predanosti organskom i sezonskom uzgoju. Nadalje, mnogi sastojci restorana ubiru se iz vlastitog 7.000 četvornih metara organskog vrta Maslina Resorta.

Beach Bar 

Duž obalne šetnice Maslina Resorta nalazi se opušteno mjesto uz plažu nazvano A•Bay. Smješten uz otvoreno s pogledom koji se proteže do poluotoka Kabal, A•Bay je savršeno mjesto za ispijanje autentičnih i klasičnih koktela, šampanjca ili ohlađene čaše rosé vina dok se nadopunjujete mediteranskim tapasima. Svježa i lokalna hrana te osvježavajuća pića usklađeno se stapaju s elegantnim dekorom A•Bay-a, uz glazbenog sommeliera na raspolaganju kako bi poboljšao prirodnu atmosferu otoka.

Vile 

Naša nova priča je ključ u ruke projekt razvijen na površini od 5401 četvornih metara, gdje se trenutno u fazi izgradnje nalazi 5 luksuznih vila koje će biti u potpunosti upravljane i poslovanje pod brendom Maslina. Proširit će se na početni koncept i izvedbu Maslina Resorta, koristeći drvo, kamen i prirodne elemente kako bi se stvorilo mjesto udobnosti usklađeno s prirodnim okolišem. Ograničen broj novih vlasnika koji su prepoznali ovu jedinstvenu priliku kupit će nove nekretnine i pridružiti se postojećoj odabranoj grupi obitelji Maslina.

Trenutno su izgrađene dvije vile: ” Villa Litica i ” Villa Borovina”. 

Nagrade ”Maslina Resorta”

Maslina Resort započeo je svoje sponzorstvo Better World Fonda s službenom prezentacijom na Expo 2022 u Dubaiju, gdje su prakse održivosti Masline i priča o svjesnom luksuzu podijeljene. Better World Fond bio je dio Francuskog paviljona na Dubai Expo 2022 kako bi surađivao i podržao ciljeve održivog razvoja Ujedinjenih naroda. Dvodnevni događaj imao je za cilj podizanje svijesti o hitnoj potrebi za zaštitom svjetskih oceana i promicanjem plave ekonomije, okupljajući filmaše, pisce, znanstvenike, ekologe, aktiviste i poslovne vođe kako bi istražili i uložili značajne napore u rješavanju izazova okoliša, bioraznolikosti i klimatskih izazova. Nastavak Better World Fund događaja održan je u Cannesu i Veneciji tijekom njihovih prestižnih filmskih festivala 2022. godine.

Detalji o nekretnini

ID nekretnine
RE68312
Površina
300-395 m²
Cijena
1
Privatna nekretnina
Ne

Dodatni detalji

 • Vile
 • Beach bar i restoran
 • Dječje igraonice
 • Organski vrt
 • Restoran
 • Bar
 • Vinska galerija
 • Wellness
 • Pogled na more
 • Grijani bazen
 • Nagrade
 • Teretana

Lokacija

Ostale jedinice u projektu

IDJedinicaPovršinaKatSobeCijenaTlocrtStatus
RE69364Vila Borovina300 m²4€3600000TlocrtDostupno
RE69334Vila Litica300 m²4€3600000TlocrtDostupno

Kontakt podaci

Petra Kaćunko
Pogledaj nekretnine

Pošaljite upit

Compare listings

Compare
Petra Kaćunko
 • Petra Kaćunko