fbpx

Čestitamo! Ugovor je potpisan i postali ste vlasnik svoje nekretnine iz snova. No, sad slijedi onaj manje zanimljiv segment kupnje nekretnine – papirologija. Prije svega, potrebno je predati zahtjev za upis u zemljišne knjige, i to uz popratni ugovor za izvršenje prijenosa vlasništva kako biste u konačnici dobili vlasnički list. Svjesni koliko je taj proces iscrpljujuć i kompliciran, naši stručni agenti će iz tog razloga preuzeti na sebe navedene korake i u potpunosti Vam olakšati ovaj proces.

POMAŽEMO VAM PRODATI NEKRETNINU

Pružanje administrativnih usluga klijentima važan je dio našeg poslovanja. Te usluge uključuju sastavljanje ugovora, zahtjev za upis u Zemljišne knjige, provjeru dokumenata poput primjerice, zemljišnoknjižnog izvadka, građevinske i uporabne dozvole, pa i prijenos svih računa i režija na Vaše ime. Znate li da su, ako ste naš klijent, ove usluge za Vas besplatne? Ako još niste, kontaktirajte nas, postanite naš klijent i dopustite da Vam olakšamo ovaj zahtjevan proces.

ŠTO PODRAZUMIJEVAMO POD ADMINISTRATIVNIM USLUGAMA?

Ove usluge osiguravaju ispravnost u svim pravnim i financijskim aspektima kupoprodajnog procesa. Naše usluge omogučuju da eliminirate vrijeme čekajući u redovima ispred šaltera, i bezbrižno uživate u svojoj novoj nekretnini.

Pravna i administrativna pomoć

Osiguravamo da su svi dokumenti ispravni, za Vas sastavljamo kupoprodajne aktove, predajemo dokumentaciju na uknjižbu, šaljemo požurnice.

Temeljita analiza

Provodimo detaljnu analizu nekretnine i svih relevantnih dokumenata kako bismo Vas zaštitili od potencijalnih problema i prikrivenih obveza.

Priprema i pregled pravnih dokumenata

Nudimo usluge pripreme i pregleda dokumenata, poput, primjerice, predugovora, kupoprodajnih ugovora, ugovora o najmu i sl. Naša suradnja s najboljim pravnim stručnjacima osigurava ispravnost dokumenata i Vašu pravnu zaštitu.

Zahtjev za upis prava vlasništva

Za Vas navigiramo složenim procesima upisa i prijenosa vlasništva od prvog do posljednjeg koraka.

Porezna administracija

Nudimo pomoć u pripremi dokumentacije za Poreznu upravu i podnošenje svih potrebnih zahtjeva.

Prijenos komunalnih usluga

Prijenos komunalnih usluga na kupca iziskuje vrijeme, odlazak na više adresa i značajnu količinu papirologije. Prepustite nama i ovaj korak potpuno bez stresa.

NISTE PRONAŠLI ONO ŠTO STE TRAŽILI?

Navedenim uslugama osiguravamo Vam ispravnost svih pravnih i financijskih aspekata kupoprodaje, no ukoliko imate drugačiji pravni ili administrativni izazov kontaktirajte nas.

    Compare listings

    Compare

    SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER