fbpx

Kako bismo Vam olakšali proces kupnje nekretnine, nudimo niz financijskih, poreznih i kreditnih usluga. Ovdje smo kako bismo razumjeli Vaše potrebe i zajedno s našim partnerima – bankarskim posrednicima koji surađuju s više banaka, pronaći ćemo najbolje rješenje, prilagođeno samo Vama i za Vas potpuno BESPLATNO! Cilj nam je omogućiti Vam da na jednom mjestu dobijete profesionalnu i brzu uslugu, uz pregled uvjeta i ponuda većeg broja banaka.

FINANCIJSKO I POREZNO SAVJETOVANJE

U suradnji s provjerenim partnerima nudimo razne financijske usluge kako bismo Vaše kupoprodajno iskustvo učinili što bezbolnijim i jednostavnijim. Od inicijalnog izračuna i provjere kreditne sposobnosti, prikupljanja dokumentacije pa sve do predaje zahtjeva za kredit u banku – ovdje smo kako bismo Vam pomogli uštedjeti vrijeme i novac.  Također, naše porezno savjetovanje osigurava usklađenost sa svim relevantnim zakonima i propisima.

KREDITNO POSREDOVANJE

Kupnja nekretnine značajna je investicija i često nam je potreban mali poticaj financijskih institucija da postanemo ponosni vlasnici nekretnine. Naši iskusni bankarski posrednici koji rade za više banaka i time omogućuju da  na jednom mjestu dobijete profesionalnu i brzu uslugu uz pregled uvjeta i proizvoda većeg broja banaka, posvećeni su pronalaženju najboljih opcija za Vas i osiguravaju Vam da svoj san o vlasništvu nekretnine pretvorite u stvarnost.

Započnite s našim online kreditnim kalkulatorom

Mjesečna rata
  • Polog
  • Loan Amount
  • Monthly Mortgage Payment
  • Porez
  • Osiguranje
  • PMI
  • Monthly HOA Fees
%
%
%
%

USLUGA: sve na jednom mjestu bez posebnog troška za klijente!

Bilo da se radi o Vašoj prvoj kupoprodaji, ili ste već iskusan investitor u nekretnine, naš stručni tim pomoći će Vam pronaći pravu opciju financiranja i predložiti će optimalno rješenje za Vaše planirano ulaganje. Nudimo uslugu izrade studije isplativosti te rentabilnosti sredstava uloženih u investicijske projekte ili komercijalne i rezidencijalne nekretnine. Od pronalaska najboljih uvjeta do fleksibilnih opcija otplate, osigurati ćemo Vam sve informacije i podršku potrebnu za donošenje prave odluke.

01

Provjera kreditne sposobnosti: Provjera kreditne sposobnosti jedan je od prvih koraka u procesu kupoprodaje. Banka ocjenjuje Vašu kreditnu sposobnost na temelju koje daje procjenu boniteta odnosno ocjenu vjerojatnosti podmirivanja obveze u roku. Ugovaranje kredita i sklapanje poslovnog odnosa s bankom odvijati će se kvalitetnije i brže ako se pripremite unaprijed. Naše usluge koje prethode procjeni kreditne sposobnosti mogu Vam pomoći da točno utvrdite kojim budžetom raspolažete u trenutku davanja ponude za nekretninu.

02

Refinanciranje : Ako ste vlasnik nekretnine, refinanciranje može biti odlična opcija za smanjenje i optimiziranje Vaših mjesečnih obveza. Zajedno s našim partnerima nudimo usluge refinanciranja te racionalizacije i konsolidiranja svih kreditnih obveza. Pomažemo Vam u pronalaženju banke koja nudi bolju kamatnu stopu i/ili uvjete, što rezultira uštedom velike svote novca tijekom trajanja kredita.

03

Programi za kupnju prve nekretnine: Kao kupac koji prvi put kupuje nekretninu moguće je da imate pravo na državne programe i poticaje koji će Vam pomoći pri ostvarenju vašeg sna. Primjer su takozvani APN krediti – najjeftiniji način financiranja. Ako ste svakako odlučili kupiti ili izgraditi nekretninu putem kredita, subvencionirani krediti su optimalno rješenje, čak i uz rast cijena nekretnina.

04

Kupnja kao investicija: Ako nekretninu kupujete kao investiciju, pronaći ćemo za Vas nekretnine s potencijalno visokim povratom na ulaganje te pomoći pri upravljanju imovinom i uslugama iznajmljivanja. Analizom tržišta nekretnina pomažemo Vam da upoznate stvarnu situaciju i kretanja na tržištu te za Vas izrađujemo studije isplativosti i rentabilnosti sredstava uloženih u investicijske projekte, komercijalne i rezidencijalne nekretnine.

NISTE PRONAŠLI ONO ŠTO STE TRAŽILI?

Svjesni smo da kupnja, izgradnja ili renovacija nekretnine mogu biti dugotrajan i iscrpljujuć proces i zato smo mi ovdje - da Vam budemo na raspolaganju pri svakom koraku. Cilj nam je maksimalno Vam olakšati proces te ga pretvoriti u nešto u čemu ćete uživati i što ćete s veseljem pamtiti. Kontaktirajte nas kako biste dogovorili konzultacije te nam dopustite da zajedničkim snagama pretvorimo Vaše snove u realnost!


Compare listings

Compare

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER