fbpx

Ovom uslugom želimo Vam ponuditi maksimalnu pomoć u ne tako jednostavnom svijetu ulaganja u nekretnine. Naši stručnjaci surađuju s Vama kako bi identificirali prilike za ulaganje, analizirali tržišne trendove i razvili strategije za maksimiziranje povrata ulaganja u nekretnine. Ulaganje u nekretnine može biti zbunjujuće, ali mi smo tu da Vas vodimo kroz svaki korak procesa i pomognemo da donesete ispravne odluke. Naš tim čine iskusni stručnjaci sa znanjem i vještinama koji će Vam biti podrška u cijelom procesu i dati potporu kako bi postigli željene ciljeve.

ŠTO VAM NUDIMO?

Naše usluge prilagođene su specifičnim potrebama svakog klijenta. Ako sulažete po prvi put, vjerojatno ćete trebati pomoć u identificiranju prikladnih nekretnina. Ako ste iskusni investitor možda Vam je potrebna pomoć u procjeni potencijalnih nekretnina za iznajmljivanje ili pak identificiranje prilika za ponovnu prodaju nekretnina. Naši agenti odlično poznaju hrvatsko tržište nekretnina, uključujući trenutne trendove, propise i uvjete na tržištu. Također, pružaju Vam informacije o kvartovima i mikrolokacijama, uključujući detalje o školama, prijevozu i drugim čimbenicima koji utječu na vrijednost nekretnine.

NAŠI KONZULTANTI

Naši konzultanti pružaju vrijedne informacije koje se tiču mikrolokacija: informacije o školama, prijevozu i drugim čimbenicima koji mogu utjecati na vrijednost imovine. Oni također mogu pomoći da razvijete sveobuhvatnu strategiju ulaganja, da identificirate nekretnine koje ispunjavaju Vaše ciljeve ulaganja, da potpunije analizirate potencijalne povrate ulaganja i razvoj plana za upravljanje nekretninama te maksimizirate povrat. Osim toga, naši konzultanti Vam mogu pomoći u pravnim i financijskim aspektima ulaganja u nekretnine, uključujući porezne implikacije, opcije financiranja i upravljanje imovinom.

Naše usluge uključuju:

  • Traženje i stjecanje nekretnina: Radimo s Vama kako bismo pronašli nekretnine koje odgovaraju Vašim kriterijima ulaganja i budžetu. Isto tako, pomažemo Vam u pregovaranjima kako biste uspješno sklopili poslove.
  • Analiza tržišta: Pružamo detaljnu analizu trenutnih tržišnih uvjeta, uključujući ponudu i potražnju, trendove cijena i ostale usluge koje olakšavaju cijeli proces kako biste donijeli ispravnu odluku o tome gdje, kada i koliko investirati.
  • Upravljanje imovinom: Bavimo se svim aspektima upravljanja imovinom, uključujući provjeru najmoprimaca, naplatu najamnine i upravljanje nekretninom. 
  • Porezna i pravna podrška: Naš stručni tim osigurava da se pridržavate svih zakona i propisa a da pritom iskoristite sve dostupne porezne olakšice koje Vam se nude.

Veliku važnost pridajemo našoj međusobnoj suradnji, gdje smo Vam stalna podrška u procesu. Investitori svoje strategije prilagođavaju sukladno promjenama na tržištu nekretnina. Naši konzultanti pružaju stalnu podršku, obavještavaju Vas o najnovijim i relevantnim informacijama o samom tržištu i mogućim novim tržišnim prilikama.

Ulaganje u nekretnine može biti složen i izazovan pothvat. Uz naš tim iskusnih konzultanta za investitore u nekretnine, proces će biti jednostavniji i donosit ćete informirane odluke te na kraju, postići svoje investicijske ciljeve. Bilo da ste novi na tržištu ili ste iskusni investitor, pružamo Vam smjernice i konstantnu podršku kako biste ostvarili željeni uspjeh na tržištu nekretnina.

NISTE PRONAŠLI ONO ŠTO STE TRAŽILI?

Svjesni smo da kupnja, izgradnja ili renovacija nekretnine mogu biti dugotrajan i iscrpljujuć proces i zato smo mi ovdje - da Vam budemo na raspolaganju pri svakom koraku. Cilj nam je maksimalno Vam olakšati proces te ga pretvoriti u nešto u čemu ćete uživati i što ćete s veseljem pamtiti. Kontaktirajte nas kako biste dogovorili konzultacije te nam dopustite da zajedničkim snagama pretvorimo Vaše snove u realnost!

    Compare listings

    Compare

    SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER