Želite izgraditi kuću o kakvoj ste oduvijek sanjali ili renovirati postojeću nekretninu kako biste povećali njezinu vrijednost? Surađujemo s nagrađivanim arhitektima i dizajnerima kako bismo Vam pomogli stvoriti prostor u skladu s Vašim potrebama, prostor koji će ujedno odražavati Vaš stil i ukus, a istovremeno i Vašu nekretninu izdvojiti iz konkurencije.

TREBAM LI ARHITEKTA?

Svakodnevno svjedočimo sve većem broju novih  građevinskih i renovacijskih projekata, a ljudi se češće no ikada ranije obraćaju stručnjacima kako bi im pomogli u projektiranju i izgradnji doma iz snova. Kvalitetni arhitekti posvetiti će svoje vrijeme razumijevanju Vašeg životnog stila, navika i potreba, a dobivene informacije i dojmove koje su stekli iskoristiti kako bi stvorili savršen prostor, u potpunosti prilagođen Vama. Bilo da želite izgraditi dom po mjeri, renovirati nekretninu ili stvoriti jedinstven poslovni prostor, arhitekt će se pobrinuti da svoju viziju pretvorite u stvarnost.

DODANA VRIJEDNOST

Usluge arhitekta izuzetno su vrijedne, kako za kupce, tako i za prodavače. Naime, arhitekti prodavateljima pomažu učiniti nekretninu privlačnijom na tržištu čime se povećava njezina vrijednost, što i je glavni smisao usluge. Iako mnogi smatraju da angažiranje arhitekta nepotrebno poskupljuje projekt, realnost je da Vam arhitekti pomažu uštedjeti novac dugoročno i to na način da maksimalno iskorištavaju Vaš predviđeni budžetu u vidu isplativih rješenja za projekt. Također, pomažu Vam izbjeći skupe pogreške, poput, primjerice, kršenja građevinskih propisa ili strukturalnih problema, koji u konačnici mogu samo povećati krajnje troškove.

ARHITEKTONSKE USLUGE

NISTE PRONAŠLI ONO ŠTO STE TRAŽILI?

Svjesni smo da kupnja, izgradnja ili renovacija nekretnine mogu biti dugotrajan i iscrpljujuć proces i zato smo mi ovdje - da Vam budemo na raspolaganju pri svakom koraku. Kontaktirajte nas kako biste dogovorili konzultacije te nam dopustite da zajedničkim snagama pretvorimo Vaše snove u realnost!


Compare listings

Compare

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER