fbpx

Zagreb, Trešnjevka – Stambeno – poslovna novogradnja Allegheny plaza

Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka

Opis nekretnine

Allegheny Plaza inovativan je projekt koji stanovanje pretvara u umjetnost. Ova urbana oaza u Zagrebu uspješno pomiruje suprotnosti i stvara idealan spoj za moderan život – ubrzanost gradskog života usklađuje s ljudskom potrebom za mirnim, privatnim i zelenim okruženjem. Spajajući grad i prirodu, funkcionalnost i estetiku te održivost i luksuz, predstavlja pomno osmišljeni, cjeloviti pristup suvremenom stanovanju.

Stambeno-poslovni kompleks izgrađen je prema najsuvremenijim tehnološkim standardima, s posebnom pažnjom posvećenom modernoj arhitekturi i energetskoj učinkovitosti. Kroz suradnju s međunarodnim arhitektonskim uredima, Allegheny Financial i ovim projektom nastavlja pomicati granice inovativnosti u stvaranju superiornih građevinskih projekata. Zaboravite sve što znate o klasičnom pristupu rezidencijalnoj arhitekturi i otkrijte Allegheny Plaza, sofisticirani pristup životu i stanovanju.

Lokacija, dobra povezanost i sadržajnost ključni su faktori prilikom odabira nekretnine. Allegheny Plaza, smještena u samom srcu gradske četvrti Trešnjevka, ispunjava sve kriterije. S adresom svega par minuta hoda do najbliže tramvajske stanice i tek dvadesetak minuta šetnje do užeg centra, osigurava ugodan gradski život. Jedinstvenost četvrti Trešnjevka je njeno bogatstvo zanimljivih sadržaja. U neposrednoj blizini nalazi se Dom sportova s raznovrsnim sportskim i koncertnim programom te plivačkim bazenima. Blizu je i tržnica, baš kao i dom zdravlja, ljekarne, restorani, dućani, škole, vrtići i fakulteti. Kad poželite otići iz grada, za petnaest minuta ste na izlazu za autoceste u kojem god smjeru poželite krenuti. Započnite kvalitetan, ispunjen i opušten život u Allegheny Plaza.

Prolaskom kroz glavni portal na Novoj cesti, ulazimo u skrovito srce zgrade, zajednički atrij. Pogled nam na prvu zaokuplja tamno, kvadratno, ostakljeno fasadno platno u kojem se kroz refleksije stvara optički dojam dubine, a podsjeća na zagonetnu jednostavnost Maljevićevog kvadrata.

Svaki stan Allegheny Plaza kompleksa ima osigurano natkriveno parkirališno mjesto u prizemlju ili u garaži. U skladu sa suvremenim standardima, svako garažno mjesto opremljeno je utičnicama i brojilima za punjenje električnih automobila. Sustav video nadzora i kontrole pristupa jamči sigurno životno okruženje, kao i osvjetljenje parkirnih mjesta adaptivnom LED rasvjetom.

Naša misija kreiranja projekata najviše razine uključuje i velike iskorake u području energetske učinkovitosti. Allegheny Plaza je stambeno-poslovni objekt s vlastitim obnovljivim izvorom energije. Uz visoka energetska svojstva i racionalnu toplinsku zaštitu osigurava minimalnu potrošnju za grijanje, hlađenje i ventilaciju prostora. Za dodatnu energetsku učinkovitost i isplativost, na krovove kompleksa postavljeni su najsuvremeniji solarni paneli koji ce budućim stanarima pružati značajne uštede.

Već pri prvom pogledu na zgradu uočava se prožimanje kontrastnih elemenata: monumentalnost pročelja rastvara se kroz raslojenost dinamičnog, prostornog dojma staklene umjetničke instalacije. Izgled instalacije mijenja se ovisno o kutu gledišta i godišnjem dobu, a inspirirana je zelenim brežuljcima koji okružuju grad. Igre svjetla na staklu vode nas prema odvojenim ulazima u stambene i poslovne jedinice.

Svi stanovi opremljeni su visokoučinkovitim integriranim sustavom grijanja, hlađenja i pripreme potrošne tople vode preko suvremenih Samsung dizalica topline, vrhunska zvučna i toplinska izolacija, vrhunski višeslojni paketi I. klase, visokokvalitetna keramika.

Dobro promišljena projektantska i tehnička rješenja te pomno birani materijali vrhunske kvalitete čine svaki od 56 stanova Allegheny Plaze iznimno ugodnim, ali i inspirativnim mjestom za život. Ponuda stanova je raznovrsna; od studio apartmana, londonskih loftova, klasicnih dvosobnih i trosobnih stanova do penthousea i duplexa. Interijeri svih stambenih prostora odišu kvalitetom, elegancijom i luksuzom. Obloge podova su dominantno izvedene sa suvremenim višeslojnim parketima, a kupaonice vrhunskom keramikom i uređajima. Duboke lođe koje se nastavljaju na glavne prostorije otvaraju vrata uživanju u otvorenom prostoru u intimi i miru, s pogledom na zelenilo atrija. Velike ostakljene površine dopuštaju prirodnom svjetlu da prodre u svaki kutak životnog prostora, ističući izvrsnost dizajna i raznovrsnost detalja, dok funkcionalnost i oprema neusporedive kvalitete pružaju budućim stanarima posebnu lakoću življenja.

Detalji o nekretnini

ID nekretnine
RE64668
Spavaće sobe
2
Kupaonica
1
Površina
60 m²
Privatna nekretnina
Ne

Dodatni detalji

 • Podno grijanje
 • Samsung dizalica topline
 • Vrhunski višeslojni parketi I.klase
 • Visokokvalitetna keramika
 • Garaža
 • Natkriveni parking
 • Punjenje elekt. automobila
 • Zvučna i toplinska izolacija
 • Atrij u dvorištu
 • Sustav portafona i elektromagnetskih ključeva
 • Spremišta
 • Visokokvalitetna protuprovalna vrata

Ostale jedinice u projektu

IDJedinicaPovršinaKatSobeCijenaTlocrtStatus
RE64697Trosoban stan167 m²3€768568TlocrtDostupno
RE64701Loft66 m²Visoko prizemlje1€303600TlocrtDostupno
RE64711Loft143 m²4.2€661663TlocrtDostupno

Kontakt podaci

Petra Kaćunko
Pogledaj nekretnine

Pošaljite upit

Compare listings

Compare
Petra Kaćunko
 • Petra Kaćunko