fbpx

Šolta, Maslinica – Zemljište s projektom i dozvolom za gradnju luksuzne vile 650 m2

  • 275,000€

Šolta, Maslinica – Zemljište s projektom i dozvolom za gradnju luksuzne vile 650 m2

Splitsko-dalmatinska, Šolta, Maslinica

Opširnije

  • 250
  • RE77455
  • ID nekretnine

Građevinsko zemljište na prodaju nalazi se na atraktivnoj lokaciji s otvorenim pogledom na more i površine je 650 m2. Parcela se nalazi na južnoj strani otoka Šolte, samo 250 m od slikovite borove šume i skrivene kamene plaže. Za projekt vile ishodovana je građevinska dozvola te su plačeni svi priključci za infrastrukturu.

Projektom je predviđena gradnja vile sa bazenom od 250 m2.

U dvorištu vile predviđena je natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom i roštiljem, bazen i terasa s ležaljkama te tri natkrivena parkirna mjesta.

U prizemlju vile nalaziti će se dnevni boravak ukupne površine 28 m2, kuhinja i blagovaonica površine 22 m2, sauna i teretana, 2 wc-a, praonica rublja te ulazni prostor.

Na katu će biti  smještene 4 prostrane spavaće sobe s tri kupaonice te natkrivena terasa ukupne površine 30 m2. Svaka soba ima ukupnu površinu od 15 m2 te dvije sobe imaju privatnu kupaonicu dok preostale dvije imaju zajedničku kupaonicu. Predviđena je i vlastita garaža u objektu koji se nalazi u sklopu vile.

Ono što ovo zemljište čini privlačnim za investiciju je njegova lokacija u blizini mora s pogledom koji oduzima dah. Svojim arhipelagom Maslinica je jedno od najljepših mjesta na Jadranu. Prirodno značenje masliničkog krajolika upotpunjuju povijesno-arhitektonske i ambijentalne vrijednosti starog dvorca i slikovitih kamenih kuća. U blizini vile nalazi se i stari dvorac koji je sada obnovljen heritage hotel i koji nudi luksuzne, individualno uređene apartmane, ima čak i vlastiti heliodrom i restoran, a izgradnjom nautičke marine ovo malo, nekad ribarsko mjesto, polako se pretvorilo u turistički i nautički centar otoka, dočekujući svake godine sve veći broj gostiju i zaljubljenika u Maslinicu. Ovaj turistički centar zanimljiv je ljubiteljima prirode, prirodnih plaža i čistog mora, a u posljednje vrijeme omiljena je destinacija biciklista, veslača, nautičara, kao i ljubitelja ronjenja, sportskog ribolova i lova. Ne propustite priliku te nas kontaktirajte za više informacija!

Detalji o nekretnini

  • Pogled na more
  • Investicija
  • Blizina plaža
  • Mirno okruženje

Značajke

Compare listings

Compare
Andrea Šarić
  • Andrea Šarić