Plitvice – Građevinsko zemljište s projektom

  • 350,000€
  • 9759
  • RE-30726
  • ID nekretnine

Plitvice – Građevinsko zemljište s projektom

Karlovačka, Rakovica

Raskošno zemljište predviđeno za projekt kompleks kuća u nizu nalazi se na slikovitoj lokaciji svega 15 km udaljenosti od Plitvičkih jezera, ova prekrasna lokacija pruža miran i opuštajući boravak u prirodnom okruženju. Sa svojim rustikalnim šarmom i predivnim pogledom na okolinu, ovo je idealno mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa i uživanje u prirodi.

 

Ovo raskošno zemljište predviđeno je za projekt 7 kuća u nizu za odmor, predviđene za neto stambene površine cca 146,43 m2. Dok ukupna površina ovog zemljišta iznosi 9759 m2. 

 

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu. Spektakularni slapovi, tirkizna jezera i netaknuta priroda ostavljaju bez daha. Osim plitvičkih jezera vrijedi posjetiti Stari grad Drežnik. veličanstvenu obrambenu utvrdu iz 12. stoljeća. Radi se o jednom od malobrojnih sačuvanih povijesnih atrakcija Plitvičkih dolina koji je općina Rakovica odlučila zaštititi i pažljivo obnoviti. Iako nije moguće istražiti unutrašnjost kule, proplanak na kojem se nalazi utvrda je dio mnogih biciklističkih, pješačkih i jahačkih ruta jer se s ovog mjesta pruža prekrasan panoramski pogled na rijeku Koranu i okolicu.

Detalji o nekretnini

Značajke

Slične nekretnine u ponudi

Compare listings

Compare
Romana Mirašević
  • Romana Mirašević