fbpx

Kvarner, Opatija – Izvanredno zemljište 17.500 m2

  • 1,750,000€
  • 17.500
  • RE44368
  • ID nekretnine

Kvarner, Opatija – Izvanredno zemljište 17.500 m2

Primorsko-goranska, Opatija, Opatija

Opširnije

  • 17.500
  • RE44368
  • ID nekretnine

Jedinstveno zemljište, smješteno iznad prekrasne Opatije, sada je dostupno za prodaju. Ova odlična parcela, s površinom od 17.500m2, pruža izvrsnu priliku za investicijski projekt. Građevinsko područje izdvojene namjene omogućava Vam da ostvarite svoje ambiciozne planove.

S ovim zemljištem, imate mogućnost razvoja turističkog naselja ili sportsko-rekreacijskog centra. Vaša vizija može postati stvarnost na ovom raju nadomak mora. Njegova blizina moru omogućuje izgradnju impresivnih 8.800m2, pružajući vam pristup nesmetanom pogledu na predivno Jadransko more.

Prednosti ovog  zemljišta su brojne. Lokacija iznad Opatije garantira jedinstvenu i povlaštenu poziciju koja će privući turiste i investitore iz cijelog svijeta. Opatija, poznata po svom blagom mediteranskom klimatu, bogatoj povijesti i prekrasnom okruženju, privlači posjetitelje tijekom cijele godine.

Osim toga, zemljište ima izvrsnu prometnu povezanost s obližnjim gradovima i glavnim prometnicama. Možete lako dosegnuti sve važne turističke destinacije, kao i zračne luke, što olakšava pristup gostima iz raznih dijelova svijeta.

Ukoliko želite uložiti u turizam, ovo zemljište pruža vam mogućnost stvaranja i luksuznog turističkog odredišta. Bilo da je u pitanju resort, boutique hotel ili vile za odmor, samo je vaša mašta granica. Pomoću svoje kreativnosti i vizije, možete oblikovati idilično utočište koje će privući zahtjevne putnike.

Također, s obzirom na površinu zemljišta, postoji mogućnost razvoja sportsko-rekreacijskog centra koji će zadovoljiti potrebe ljubitelja sporta i aktivnosti na otvorenom. Bilo da je riječ o tenisu, golfu, biciklizmu ili ronjenju, ovo mjesto pruža savršeno okruženje za uživanje u tim aktivnostima.

Ne propustite ovu iznimnu priliku za investiciju. Ovo zemljište predstavlja vašu kartu za uspjeh i profitabilnost. Započnite s realizacijom projekta i stvorite nešto što će ostaviti trajan dojam na vas, vaše goste i cijelu zajednicu.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o ovom izvanrednom zemljištu iznad Opatije. Naš stručni tim je spreman pružiti vam sve informacije koje vam trebaju kako biste donijeli najbolje odluke za svoje investicije. Budite hrabri i iskoristite ovu priliku koja vam se pruža jednom u životu!

Detalji o nekretnini

  • Pogled na more

Značajke

Compare listings

Compare
Sara Dobranić
  • Sara Dobranić