Istra, Svetvinčenat – Građevinsko zemljište od 1.600m² idealno za izgradnju luksuzne vile

  • 140,000€
  • 1600
  • RE-26474
  • ID nekretnine

Istra, Svetvinčenat – Građevinsko zemljište od 1.600m² idealno za izgradnju luksuzne vile

Istarska, Svetvinčenat, Svetvinčenat

Tražite savršenu lokaciju za izgradnju vaše luksuzne vile u Istri? Ova parcela od 1.600m² građevinskog zemljišta u prekrasnom istarskom mjestu Svetvinčenat pruža vam upravo to – mirno mjesto koje je ipak u blizini svih potrebnih sadržaja.

Ovo izvanredno zemljište nalazi se u mirnom okruženju, s pristupom cesti i ima već dostupne priključke za struju, vodu i kanalizaciju. Zemljište je idealno za izgradnju luksuzne vile s velikom okućnicom, gdje možete uživati ​​u mirnom okruženju koje pruža ovo prekrasno istarsko mjesto.

Uz blizinu svih potrebnih sadržaja, poput trgovina, restorana i znamenitosti koje ovaj dio Istre nudi, ovo je savršena prilika za investiciju u nekretnine. Svetvinčenat je poznato kao popularna destinacija za turiste koji traže opuštajući odmor u prekrasnom okruženju i žele uživati ​​u lokalnoj kulturi i gastronomiji.

Ovo zemljište je jedinstvena prilika da izgradite vašu vilu iz snova u jednom od najljepših dijelova Istre. Ne propustite ovu priliku i stvorite savršeno utočište za sebe i svoju obitelj. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli u realizaciji vaših snova.

Detalji o nekretnini

Slične nekretnine u ponudi

Compare listings

Compare
Romana Mirašević
  • Romana Mirašević